Bestuurswijziging bij Netwerk Groene Bureaus

De ledenvergadering van het Netwerk Groene Bureaus heeft Johan van de Wiel benoemd tot nieuw lid van het bestuur. Als directeur van Geofoxx zal hij de bureaus vertegenwoordigen die meerdere disciplines in huis hebben.

Het bestuur wordt naast Van de Wiel gevormd door Jort de Bosch Kemper, directeur van Bureau Viridis, Gert Hoogerwerf, directeur van Natuurbalans, Marije Langstraat, directeur van By Nature, John Melis, directeur van JM Ecologie, David van der Veen, werkzaam bij Laneco, en Carolien van der Ziel, werkzaam bij Royal HaskoningDHV.

Multidisciplinaire bureaus

In het bestuur van het Netwerk Groene Bureaus zijn de ecologische adviesbureaus en de multidisciplinaire bureaus apart vertegenwoordigd. Wegens verandering van werkkring trad Pauline Maas, nu werkzaam voor Royal HaskoningDHV, na drie jaar bestuurslidmaatschap reglementair af.

Van de Wiel van Geofoxx werd unaniem gekozen tot nieuw bestuurslid. Geofoxx is actief in de expertisegebieden Bodem, Water en Klimaat, GIS en data, Gezondheid en Ecologie en Biodiversiteit en heeft vestigingen in Gouda, Oldenzaal en Tilburg.

Het Netwerk Groene Bureaus is de brancheorganisatie voor ecologisch advies en onderzoek. Negentig adviesbureaus werken daarin samen aan kwaliteitsbevordering en belangenbehartiging. Het netwerk vertegenwoordigt driekwart van de ecologische adviseurs bij adviesbureaus in Nederland.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties