Bestuurswisseling Netwerk Groene Bureaus

  Pieter Baalbergen is per 28 oktober benoemd tot lid van het bestuur van het Netwerk Groene Bureaus. Baalbergen zal de categorie bureaus vertegenwoordigen die, naast ecologie, ook andere disciplines in huis hebben.

  Het bestuur van het Netwerk Groene Bureaus (NGB) wordt nu gevormd door voorzitter Jort de Bosch Kemper (Bureau Viridis), penningmeester Johan van de Wiel (Geofoxx) en bestuursleden Pieter Baalbergen (Duvekot Rentmeesters), Gert Hoogerwerf (Natuurbalans), Marije Langstraat (By Nature), John Melis (JM ecologie) en Carolien van der Ziel (Royal HaskoningDHV). Bas van Leeuwen (Second Opinion) voert het secretariaat.

  Verandering van werkkring

  In het bestuur ontstond een vacature door het aftreden van bestuurslid David van der Veen wegens verandering van werkkring. Opvolger Baalbergen is teamleider Ecologie bij Duvekot Rentmeesters, een landelijk werkend adviesbureau met rentmeesters, ecologen, taxateurs, projectmanagers en adviseurs met deskundigheid in meerdere vakgebieden.

  Het Netwerk Groene Bureaus is de brancheorganisatie voor ecologisch advies en onderzoek. Negentig adviesbureaus werken daarin samen aan kwaliteitsbevordering en belangenbehartiging. Het NGB vertegenwoordigt driekwart van de ecologische adviseurs bij adviesbureaus.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties