Tuin en Landschap Beursinformatie GroenTechniek Holland

Beursinformatie GroenTechniek Holland

0

GroenTechniek Holland wordt deze week van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september in Biddinghuizen gehouden. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Op de eerste beursdag wordt bekend gemaakt welke noviteit het Gouden Klavertje Vier wint voor beste noviteit. Dagelijks wordt er verschillende demonstraties gehouden op de velden en zijn er lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Het volledige programma van de beurs kunt u hier downloaden (pdf).

Ook is er een compleet pop-up stadpark te zien van zo’n 3.000 vierkante meter, waarmee getoond wordt dat een gemeente een oud industrieterrein of ander braakliggend terrein snel en eenvoudig kan omvormen naar een (tijdelijk) groene omgeving.

Merken en deelnemers
In totaal worden bijna 450 verschillende merken op de beurs getoond door bijna 200 deelnemers. Voor een complete lijst van deelnemers kunt u op de site van GroenTechniek Holland kijken. Het beursterrein is dit jaar uitgebreid van 9 naar 12 hectare. Bekijk hier de plattegrond van het beursterrein (pdf).

 

Reageer op dit artikel

avatar