Beursterrein GTH al voor driekwart gevuld

Voor de tweede editie van vakbeurs GroenTechniek Holland hebben zich al 125 deelnemers ingeschreven. Daarmee zijn de expositievelden van het beursterrein in Biddinghuizen al driekwart gevuld.

Beursmanager Willem Bierema: „Alle marktleiders uit de afdelingen Tuin & Park en Groen & Milieu van Fedecom zijn van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 september van de partij, waaronder de toonaangevende merken Toro, John Deere, Kubota, Hitachi, Stiga, New Holland, Husqvarna, Stihl en JCB.”

Daarnaast zijn er nieuwkomers in het deelnemersveld, onder meer uit de groeiende beurssegmenten klein grondverzet en onkruidbestrijding. Naast expositieruimte is er ook ruimte voor kennisoverdracht en het demonstreren en testen van alle machines van de aanwezige merken.

Gouden Klavertje Vier
Er zijn volop innovaties onder de getoonde maaimachines, compact trekkers, grondverzet voor tuin en park, professioneel tuin en park gereedschap, recycling, beregening, hoogwerkers, reiniging, transport en aanhangwagens, elektrisch transport, grafdelving, gladheid- en onkruidbestrijding en bemesting.

Met hun productinnovaties kunnen de deelnemers meedingen naar het Gouden Klavertje Vier, de prijs die een vakjury toekent aan de meest opvallende innovatie op de beurs.

Alle deelnemers kunnen nieuwe producten en diensten aanmelden tot maandag 3 augustus, daarna worden de nominaties geselecteerd. De winnaar wordt bekendgemaakt op de eerste beursdag, woensdag 8 september.