Beurzen ExpoProof volop in beweging

ExpoProof, de organisatie achter De Dag van de Openbare Ruimte, is volop in beweging. Zo verhuist Vakbeurs Ruimte & Licht naar Expo Houten, breidt de Dag van de Openbare Ruimte de sector Spelen uit en gaat Verkeer, Mobiliteit & Parkeren verder onder de nieuwe titel Vakbeurs Mobiliteit.

Enkele jaren geleden maakte ExpoProof met De Dag van de Openbare Ruimte de overstap van Houten naar de Jaarbeurshallen in Utrecht. Ook daar blijft de beurs zich ontwikkelen.

Sport, Spel & Recreatie

De openbare ruimte wordt steeds multifunctioneler; ook voor vrijetijdsbesteding. Om alle producten en diensten rondom dit thema te accommoderen, wordt de sector Spelen tijdens de Dag van de Openbare Ruimte omgedoopt tot Sport, Spel & Recreatie. De beurs vindt plaats op 26 en 27 september.

Vakbeurs Ruimte & Licht

Na twee succesvolle edities in Nieuwegein, verhuist Vakbeurs Ruimte & Licht dit jaar naar Expo Houten. De overstap naar Expo Houten biedt niet alleen meer ruimte voor exposanten, maar geeft ook bedrijven met andere verlichtingsproducten de mogelijkheid om deel te nemen.

Vakbeurs Mobiliteit

Vanwege alle elkaar snel opvolgende ontwikkelingen gaat de beurs Verkeer, Mobiliteit & Parkeren verder als Vakbeurs Mobiliteit. De beurs heeft ook een nieuwe website: www.vakbeursmobiliteit.nl.

Vakbeurs Veiligheid

Veiligheid is een aspect dat – helaas – niet meer weg te denken is uit de openbare ruimte. Denk aan roadblocks en bloembakken om voetgangersgebieden af te schermen. Maar bijvoorbeeld ook buitenterreinen, festivals, scholen, grote gebouwen en bedrijventerreinen vragen om veiligheid. Op 6 juni 2019 lanceer ExpoProof daarom de Vakbeurs Veiligheid.

Vakbeurs Klimaat

De beurs Water in de openbare ruimte die plaatsvindt op 8 november in Houten wordt omgedoopt in Vakbeurs Klimaat. Sowieso veranderen alle beurzen van ExpoProof van ‘Dag van de…’ in ‘Vakbeurs…’, laat Marc de Winter weten. Op de website staat de Dag van de Openbare ruimte ook al aangegeven als Vakbeurs Openbare ruimte. Het zal wel even duren voordat de deelnemers en bezoekers deze nieuwe naam ook overnemen.

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties