Bezoek aan testlocatie voor groeimediums in Amsterdam

Op dinsdag 5 en woensdag 6 maart kunnen geïnteresseerden een bezoek brengen aan de testlocatie voor groeimediums in het Havengebied van Amsterdam. De proeflocatie wordt aangelegd door TC Groentechniek uit Wormerveer in opdracht van de gemeente Amsterdam, het OOGstfonds en de Intergemeentelijke Studiegroep voor Bomen (ISB).

De locatie ligt aan de Abidjanweg, naast het Lancaster JB59 Monument in het Havengebied van Amsterdam. Er staat een tent klaar voor de bezoekers.

De testlocatie kan op beide dagen van dichtbij worden bekeken. Directievoerder van het project, Edwin Peterse van Bomenwacht Nederland is aanwezig om toelichting te geven.

In totaal worden 180 iepen aangeplant in 15 verschillende groeimediums. De bomen worden geplant in het kader van een wetenschappelijke proef die vijf jaar duurt.

De locatie is alleen met de auto goed bereikbaar. Laarzen of werkschoenen worden geadviseerd om het terrein te bezoeken. Parkeren kan aan het einde van de Abidjanweg op het terrein van de firma Markus.

Stuur vooraf even een mail aan h.kaljee@amsterdam.nl en geef dan aan met hoeveel mensen je van plan bent te komen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties