Bezoekersaantal beurs (H)eerlijk Groen valt tegen

Weinig bezoekers deden de eerste editie van de beurs (H)eerlijk Groen aan. De organisatie onderzoekt nog wat de reden is van het tegenvallende bezoekersaantal. De beurs werd eind maart in het Plantariumgebouw in Boskoop gehouden.

Hovenier Sjaak Willemstein stond met een stand op de eerste editie van de ecologische en biologisch tuin- en lifestylebeurs (H)eerlijk Groen. In de stand promootte hij zijn webwinkel deduurzametuin.nl.

Ook ecologisch bloemzadenkwekerij De Bolderik, de vakgroep voor een natuurrijke omgeving Wilde Weelde en Bomencentrum Nederland brachten hun producten en diensten onder de aandacht van de beursbezoeker. Helaas bleven de bezoekers in groten getale weg.

Beursorganisator Constanza de Greef tast nog in het duister over de reden hiervan. „We spelen in op de toenemende vraag naar eerlijk voedsel en duurzame producten, de opzet is anders dan van een beurs en we hebben veel promotie aan de (H)eerlijk Groen besteed maar de consument weet ons blijkbaar nog niet te vinden. Wellicht speelt de storm van dit weekend ons parten.”