Bloem en Blad Bloemenode aan de vrouw op Internationale Vrouwendag

  Bloemenode aan de vrouw op Internationale Vrouwendag

  0

  Bloemenbureau Holland brengt op 8 maart, Internationale Vrouwendag, samen met de Bijenkorf een speciale ‘Ode aan de vrouw’. De actie brengt bloemen op een bijzondere manier onder de aandacht.

  In de Haagse Bijenkorf werkt Mooiwatbloemendoen.nl samen met twee kunstenaars om bloemen te promoten. Het gedicht ‘Ode aan de vrouw’ is speciaal geschreven door Kim Triesscheijn en wordt live geïllustreerd in de etalage door Hyshil Sander, die snijbloemen op de ramen zal tekenen. De illustratie blijft een week staan in een van de drukstbezochte winkelstraten van Nederland. Mooiwatbloemendoen.nl voert op 8 maart samen met de Bijenkorf een online offensief om de actie en de bloemen onder de aandacht te brengen van bloemist, consument en media. Ook zijn er blogs, nationale en regionale media ingeschakeld.

  Vrouwenpower

  De ode aan de vrouw wordt ook in bloemen uitgedrukt. Bij alle vestigingen van de Bijenkorf worden door Mooiwatbloemendoen.nl om 12:30 uur vijf voorjaarsbloemen uitgedeeld aan vrouwelijke bezoekers met een inspiratiekaartje eraan. Deze florale odes zijn gekozen om hun symboliek die overeenkomt met kracht en schoonheid. De bloemen die worden uitgedeeld zijn Leucospermum, Ranunculus, Rosa, Anemone en Strelitzia.

  Bron en foto’s: Mooiwatbloemendoen.nl