De Boomkwekerij Teelt Boek Knowing and recognizing nu ook in Nederlands

  Boek Knowing and recognizing nu ook in Nederlands

  0

  Het boek Knowing and recognizing van Koppert Biological Systems is herzien en uitgebreid en nu ook in het Nederlands beschikbaar. Het boek is een naslagwerk over plagen, ziekten en hun biologische oplossingen.

  „Het succes van de Engelse versie onderstreepte de behoefte om de informatie beschikbaar te hebben voor andere land- en tuinbouwregio’s in de wereld”, zegt Jan Piet Bak, communicatiespecialist bij Koppert.

  Knowing and recognizing telt nu 443 pagina’s met bijgewerkte informatie, tientallen illustraties van levenscycli en meer dan 700 foto’s van de meest voorkomende plagen, ziekten en hun natuurlijke oplossingen.

  De eerste editie van Knowing and recognizing werd 25 jaar geleden gepubliceerd. De nieuwe editie is de meest uitgebreide versie tot nu toe, mede door de nieuwe sectie over microbiologie, een steeds belangrijker segment voor de biologische gewasbescherming.

  De nieuwe uitgave kan voor €69,95 online worden gekocht via shop.koppert.nl.

  Ketura Sikken
  Ketura Sikken is sinds 2008 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Zij schrijft voornamelijk over sortiment, gewasbescherming en duurzaamheid.

  Reageer op dit artikel

  avatar