De Boomkwekerij Nieuws Boomkweker in actie voor kankerbestrijding

  Boomkweker in actie voor kankerbestrijding

  0

  Boomkweker Marcel van den Oever zou donderdag 4 juni de Alpe d’Huez beklimmen om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding. Door corona gaat de koersdag niet door, maar acties van de kweker wel.

  Marcel van den Oever, van de gelijknamige boomkwekerij in Westerbeek, zou meedoen met een team van BIG Challenge aan Alpe d’HuZes. Dit evenement vindt jaarlijks in de Franse Alpen plaats voor de kankerbestrijding onder het motto ’Opgeven is geen optie’. De eerste donderdag van juni is altijd de koersdag, maar vanwege corona was het evenement eerder al uitgesteld tot 3 juni 2021.

  Van den Oever ging niet bij de pakken neerzitten en zette evengoed, naast het benaderen van sponsoren, acties op touw om geld in te zamelen. Welke acties? Wat hebben die tot nu toe opgeleverd? Lees dit artikel verder in ons digitale magazine (zonder inlog).

  Foto: Arno Engels

  Arno Engels
  Arno Engels is sinds 2000 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij is opgegroeid in de sector en heeft op verschillende boomkwekerijen in binnen- en buitenland gewerkt.

  Reageer op dit artikel

  avatar