Burgemeester van Utrecht opent Dag van de Openbare Ruimte

Burgermeester van Utrecht, Jan van Zanen, geeft op woensdag 27 september op het Hoofdpodium de eerste lezing van de Dag van de Openbare Ruimte in de Jaarsbeurs, waarna hij de beurs officieel opent. Gedurende beide beursdagen zullen meer dan tachtig sprekers hun kennis en visie over alle aspecten van de openbare ruimte delen.

Van Zanen, die ook voorzitter is van de VNG en in die hoedanigheid overlegt met de formerende partijen in Den Haag, geeft zijn visie over de openbare ruimte. Aansluitend zal hij de beurs officieel openen.

NL Greenlabel

Naast de vele lezingen en deelnemers aan de beurs, kent de Dag van de Openbare Ruimte dit jaar ook weer speciale features. Zo staat NL Greenlabel met een groene straat op de beurs waar aangesloten bedrijven zich presenteren met duurzame producten en diensten. Tevens vinden doorlopend lezingen plaats van bedrijven die bij NL Greenlabel zijn aangesloten.

Herdenkingsplekken

Ook is er dit jaar een apart vormgegeven Plein waar tien exposanten zich presenteren rond het thema vakmanschap en kwaliteit. NVTL maakt hier deel van uit en presenteert zich met een expositie rond het themanummer Herdenkingsplekken van Tuin en Landschap. Landschapsarchitect Robbert de Koning, die het Nationaal Monument MH17 ontwierp, geeft een keynote-lezing rond dit thema. Aansluitend wordt het themanummer van Tuin en Landschap gepresenteerd.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties