Hortipoint Tuinontwerpen Chelsea Flower Show 2018 bekend

  Tuinontwerpen Chelsea Flower Show 2018 bekend

  0

  Op de Chelsea Flower Show 2018 (22 t/m 26 mei) in Londen zullen 26 tuinen worden aangelegd. Onder de ontwerpers bevinden zich een aantal nieuwkomers en oudgedienden als Chris Beardshaw, Jo Thompson, Paul Hervey-Brookes en Sarah Eberle.

  De RHS (Royal Horticultural Society) maakte onlangs de lijst met tuinen en ontwerpers bekend. Komend jaar zullen er tijdens de grootste Engelse tuinbeurs 26 tuinen te zien zijn in drie categorieën: tien grote showtuinen, acht artisan gardens, (de kleine tuinen langs Ranelagh Gardens) en acht zogenoemde ’Space to grow’ tuinen. Deze categorie vervangt de Fresh gardens. Het zijn kleinere tuinen speciaal bedoeld om bezoekers originele ideeën aan te reiken die ze in hun eigen tuin kunnen toepassen.

  The Seedlip Garden
  The Seedlip Garden ontworpen door Catherine MacDonald is een van de tuinen in de nieuwe categorie Space to grow gardens. De tuin is een ode aan ’de nederige erwt’.

   

  Miranda Vrolijk
  Miranda Vrolijk is vakredacteur bij Tuin en Landschap. Ze is sinds 2002 werkzaam bij Uitgeverij Hortipoint en in 2005 als vakredacteur bij Tuin en Landschap begonnen.

  Reageer op dit artikel

  avatar