Tuin en Landschap Competitie Boomproject van het Jaar 2017 van start

  Competitie Boomproject van het Jaar 2017 van start

  0

  De VHG Vakgroep Boomspecialisten organiseert voor de tweede keer de landelijke competitie Boomproject van het Jaar (BvhJ) . Deze wedstrijd zet de good practices van in bomen gespecialiseerde bedrijven op de kaart.

  De vakgroep wil hiermee zakelijke en publieke opdrachtgevers laten zien hoe goede boomprojecten een positief effect hebben op het welzijn en de leefomgeving.

  Deelnemers
  De competitie staat open voor leden van de VHG Vakgroep Boomspecialisten. Tot en met 31 mei kunnen deze boomspecialisten hun meest aansprekende boomproject inschrijven via de site van VHG. De vakjury selecteert uit de inzendingen een aantal projecten voor een jurybezoek. Deze projecten maken kans op een nominatie.

  De vakjury bepaalt wie van de genomineerden de uiteindelijke winnaar BvhJ 2017 wordt. De prijsuitreiking vindt in het najaar plaats tijdens een evenement.

   

  Peter Bennink
  Vakredacteur Peter Bennink werkt sinds 2008 bij Hortipoint. Hij is opgeleid tot vakbekwaam hovenier en schrijft onder meer over aanleg en onderhoud van particuliere tuinen en openbaar groen, gebouwgebonden groen, boomverzorging en sortiment.

  Reageer op dit artikel

  avatar