ConnectedGreen geeft virtuele trainingen en presentaties

ConnectedGreen heeft een virtuele omgeving in gebruik genomen om trainingen te verzorgen en presentaties te geven. Verschillende gemeenten en groenbedrijven hebben al deelgenomen aan de virtuele sessies.

„Nu we (noodgedwongen) massaal thuiswerken, moeten we nieuwe manieren vinden om kennis over te dragen. Gelukkig gaan de meeste groene projecten gewoon (of in aangepaste vorm) door. Ook zien steeds meer gemeenten en groenvoorzieners de voordelen van draadloze monitoring en datagedreven werken,” schrijft het bedrijf op haar website.

Het ConnectedGreen-platform draait in de Cloud. Ook is het LoRa-netwerk van KPN de afgelopen jaren geperfectioneerd. Sensoren worden op afstand ingesteld en met PostNL verzonden. Het installeren van sensoren in het veld gaat vervolgens zeer eenvoudig.

Er wordt onder andere gebruik gemaakt van het Zoom-platform, waarmee het mogelijk is om interactieve presentaties en trainingen te geven voor maximaal 100 deelnemers tegelijk. Zo wordt op dit moment zelfs een opleiding ontwikkeld voor ‘Sensormanagers’, in samenwerking met Sensoterra en Pius Floris.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties