Copijn voegt adviestak toe aan organisatie

Groenbedrijf Copijn voegt een vierde tak toe aan de organisatie. Naast Copijn Tuin- en Landschapsarchitecten, Boomspecialisten en Groenaanleg en –beheer wordt Copijn Advies toegevoegd.

Aanleiding voor de organisatiewijziging is de sterk veranderde markt. Deze vraagt steeds meer om specialisten die vanaf het conceptniveau meedenken met de opdrachtgever.

Sinds de aanstelling van algemeen directeur Tjeerd van der Schee in mei van dit jaar, is advieswerk betiteld als groeimarkt voor Copijn. Van der Schee: „Wij worden steeds meer benaderd door opdrachtgevers die door reorganisaties niet meer over voldoende kennis beschikken op het gebied van bestekken, bomen en uitvoering. Wij kunnen nog veel meer opdrachtgevers ontzorgen dan dat wij nu al doen.”

Copijn heeft, door een aantal mindere jaren, en vanuit de nieuwe focus zelf ook een reorganisatie doorgevoerd. Het bedrijf blijft zich richten op het ontwerpen van erfgoederen en complexe groenopgaven, het realiseren en onderhouden van ontworpen projecten en blijft actief met complexe boomverplantingen en verzorging.