OntwerpAcademie begint nieuwe cursus Duurzame Tuin

Na de zomervakantie op 3 november start de OntwerpAcademie met de nieuwe cursus ‘Duurzame Tuin’. Wat is een duurzame tuin en hoe pas je duurzame materialen toe?

De cursus duurt zes dagdelen en is bedoeld voor hoveniers en groenvoorzieners die hun klanten willen adviseren over een duurzame tuin. Aan de orde komen onder meer: bodemkunde, ecologie en biodiversiteit. Heeft u dit najaar geen tijd, dan biedt de OntwerpAcademie de mogelijkheid om ook op 19 januari met de cursus te beginnen.

Netwerken op De Werkplaats

Daarnaast start de OntwerpAcademie in september met ’De Werkplaats’. Die is bedoeld voor (oud)cursisten. Zij krijgen de gelegenheid om met elkaar in contact te komen om ervaringen en kennis uit te wisselen, vragen te stellen en te netwerken. Het is opgezet door en voor cursisten van de OntwerpAcademie. Ook de vakdocenten zijn daarbij regelmatig aanwezig. Iedere (oud)cursist is welkom met vragen die te maken hebben met de uitoefening van het werk als groenprofessional. Elke eerste maandagmiddag van de maand van 15.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis. De locatie is Mient 24 in Capelle a/d IJssel.

Ondersteuning startende ondernemers

Een derde nieuwe activiteit bij de OntwerpAcademie is de samenwerking met Stichting Stabij. Voor onze cursisten die een eigen bedrijf willen beginnen als groenprofessional verzorgt de Academie samen met deze stichting workshops over de verkoop, administratie en het maken van een ondernemersplan.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties