De Groene Sector Vakbeurs schuift door naar januari 2022

  De aankomende editie van De Groene Sector Vakbeurs, die gepland stond op 12, 13 en 14 januari 2021 in Evenementenhal Hardenberg, wordt verplaatst naar 11, 12 en 13 januari 2022. Beursorganisator Easyfairs heeft dit in samenspraak met haar exposanten besloten.

  „Wij merkten in de afgelopen periode dat steeds meer exposanten zich zorgen maakten over hun deelname vanwege de corona-ontwikkelingen. Wij vinden het ontzettend belangrijk om te luisteren naar de sector en met hen mee te denken. Om die reden hebben wij een inventarisatie gedaan onder onze huidige exposanten ten aanzien van de doorgang van de beurs in januari 2021. Hieruit bleek dat het overgrote deel ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar januari 2022. In goed overleg is daarom besloten de beurs te verplaatsen”, verklaart Ramon Schlepers namens De Groene Sector Vakbeurs.

  Aftrap nieuwe seizoen

  Volgens de organisatie was het niet wenselijk om de beurs op een later moment in 2021 te organiseren, omdat De Groene Sector Vakbeurs traditiegetrouw de aftrap vormt van het nieuwe seizoen. Exposanten spraken de wens uit om de beurs met een jaar te verplaatsen en daar geeft organisator Easyfairs gehoor aan. Schlepers: „Wij hebben alle begrip voor de reacties van exposanten, want het zijn enorm moeilijke en onzekere tijden. Desondanks is het natuurlijk een flinke teleurstelling dat de beurs niet door kan gaan, omdat wij weten hoe iedereen naar de beurs heeft uitgekeken. Maar het is op dit moment de enige juiste beslissing. Wij willen onze exposanten en bezoekers bedanken voor hun enorme betrokkenheid in de afgelopen maanden. Dat heeft ons heel erg goed gedaan en dat siert ook de groene sector.”

  Tussenjaar

  Ieder jaar wordt De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg bezocht door gemiddeld 18.000 groenprofessionals. De beursvloer telt circa 320 exposanten, verdeeld over alle zeven beurshallen. Nu de beurs in 2021 niet door kan gaan, richt organisator Easyfairs in samenwerking met de exposanten haar pijlen op 2022. „Wij gaan dit ‘tussenjaar’ benutten om nog meer in contact te staan met de sector en het beursconcept zo in te richten dat het perfect aansluit op de wensen van zowel de exposanten als de bezoekers. Naar verwachting is het coronavirus in 2022 onder controle of wellicht al verleden tijd. Dat zou natuurlijk fantastisch zijn, want ik sta te popelen om weer De Groene Sector Vakbeurs te organiseren. Zo’n prachtige beurs!”, besluit Schlepers.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties