VeluwePlant breidt organisatie uit

  De directie van VeluwePlant is uitgebreid van één naar drie personen. Eind 2020 zijn Jos Konijn en Arjen Timmers officieel aandeelhouder geworden, naast eigenaar Leen Konijn. Zo is het bedrijf voorbereid op de toekomst.

  VeluwePlant merkt dat het over het algemeen goed gaat in de groensector. „De hovenier heeft het vanaf het late voorjaar eigenlijk alleen maar drukker gekregen en wij, als groothandel in tuinplanten dus ook. Net als alle bouwmarkten plukt onze branche de vruchten van thuiswerkend Nederland.”

  De directie van VeluwePlant is uitgebreid naar drie personen. Leen Konijn (rechts) wordt bijgestaan door zoon Jos Konijn en compagnon Arjen Timmers.

  Naast extra toeloop in de cash & carry in Lunteren, wordt door steeds meer hoveniers materiaal vooraf besteld. Zo zijn ze minder tijd kwijt aan het bij elkaar zoeken van de planten. Dit werk wordt door medewerkers van VeluwePlant uit handen genomen.

  Om aan de toenemende drukte te kunnen voldoen, daarbij ruimte gevend aan klanten en personeel, is nagedacht over het optimaliseren van de werkruimte. Ook is VeluwePlant nog op zoek naar nieuw personeel, om de toenemende vraag het hoofd te bieden.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties