Diverse hoveniers doen mee aan Kom in de kas

Tijdens het Kom in de Kas weekend op 1 en 2 april kan het publiek in 26 regio’s verspreid over Nederland een bezoek brengen aan een kas. Er doen ook verschillende hoveniers mee dit jaar.

In Almere kunnen bezoekers een kijkje nemen bij Deca Tuinen aan de H. Heukelsweg 14. Hoveniersbedrijf en tuinontwerpburo Deca Tuinen Almere is een all-round bedrijf, gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud.

In Heerhugowaard staan de deuren open bij TGK Groenprojecten aan de Altonstraat 25. TGK Groenprojecten is gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen.

In Berkel en Rodenrijs kan een bezoek worden gebracht aan Stijger Garden Design aan de A.H.Verweijweg 12. De hoveniers van Stijger Garden Design hebben een eigen kwekerij. Ze kweken hier allerlei verschillende soorten tuinplanten.

Ook interessant is het bedrijf Ecocorridors aan de Meerlandenweg 65 in Amstelveen. Bij Ecorridors worden groene planten gekweekt die gebruikt worden in de groenvoorziening in steden en langs snelwegen. De planten functioneren als een fijnstoffilter voor uitlaatgassen en maakt de omgeving schoner.