Donar Groen genomineerd voor Sterkste Schakel

Donar Groen uit Nieuw-Vennep is genomineerd voor de Sterkste Schakel. Dit is een regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid.

De Sterkste Schakel-verkiezing voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek, wordt voor de elfde keer gehouden. De verkiezing heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door hun eigen zakelijke relaties.
Donar Groen is daarom ook bijzonder verguld met de nominatie. „Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.”

Persoonlijke communicatie
Het familiebedrijf in handgereedschappen voor de groene sector heeft persoonlijke communicatie hoog in het vaandel staan. Eigenaar Frans van der Hulst zet zich daar samen met vrouw Jeannette, zoon Ralph, neef Melvin, rechterhand Lennert en Stephan elke dag vol enthousiasme voor in. „Niets opdringerigs, maar gewoon zoals ik ook zelf als klant geholpen zou willen worden”, zegt Van der hulst.
Uit alle voordrachten worden 27 finalisten, verdeeld over negen branches, geselecteerd. De branchewinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale vindt plaats in het voorjaar van 2014.

Het team van Donar Groen is blij met de nominatie voor de Sterkste Schakel.