‘Donker Groep wil stevige rol spelen in bomenmarkt’

Donker Groep neemt per 1 april de activiteiten over van Boom & Tuin Techniek ’t harde. Dit bedrijf is met name actief op gebied van boomverzorging. Directeur Donker Groep Anja Kanters: „Het is onze wens om een stevige rol te gaan spelen in de bomenmarkt. Met deze overname komt hier een versnelling in.”

Boom & Tuin Techniek ‘t Harde is een specialistisch groenbedrijf dat zich sinds de oprichting in 2000 bezighoudt met de combinatie van boomverzorging en hovenierswerkzaamheden. Op het gebied van boomverzorging is Boom & Tuin Techniek ‘t Harde gespecialiseerd in het snoeien, vellen en verplanten van bomen, het uitvoeren van controles en onderzoekswerkzaamheden (VTA-veiligheidsinspecties, Boom Effect Analyses en Rapportages) en bestrijden van de eikenprocessierups.

Het bedrijf was op zoek naar een partij die vanuit dezelfde kernwaarden en instelling de werkzaamheden kan voortzetten. De medewerkers werken vanaf 1 april bij Donker Groen Zwolle. Boom & Tuin Techniek ‘t Harde blijft voorlopig vanuit ’t Harde opereren.

Samenwerking

Mario Visch van Boom & Tuin Techniek ‘t Harde: „Ik ben erg blij met deze samenwerking, we verstaan elkaar goed en kunnen vanuit deze nieuwe samenstelling de markt nog beter bedienen. Ik zie uit naar het werken voor Donker Groep.”

Anja Kanters, algemeen directeur van Donker Groep: „Wij zijn erg blij met de overname van Boom & Tuin Techniek ‘t Harde; de waarden en overtuigingen van een familiebedrijf die ook bij Boom & Tuin Techniek ’t Harde aanwezig zijn, zijn kenmerkend voor hoe we zijn en hoe we willen werken voor onze klanten, daarom past deze overname erg goed in onze groeiambitie.”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties