Donkergroen neemt groenvoorziening GGZ Drenthe over

  Per 1 april 2017 heeft Donkergroen de afdeling groenvoorziening van het Facilitair Bedrijf van GGZ Drenthe overgenomen. Het betreft 10 medewerkers die werkzaam zijn op GGZ Drenthe locaties en een aantal andere locaties van Espria.

  Tegelijkertijd heeft Donkergroen de zorg voor het onderhoud van de terreinen voor de komende zes jaar overgenomen. Binnen dit contract richt Donkergroen zich op ontzorging en beheersing van de kosten door slimme inrichting en duurzame ontwikkeling van de terreinen. Ook participatie van cliënten maakt onderdeel uit van het contract.

  Aan de overgang van de medewerkers is een uitgebreide voorbereiding vooraf gegaan. Terreinen zijn geïnventariseerd en onderhoudsniveaus bepaald. De medewerkers gaan over naar Donkergroen onder bescherming van arbeidsvoorwaarden. Vorige week zijn de medewerkers enthousiast en gemotiveerd gestart onder nieuwe leiding.

  Donkergroen is tevreden met deze ontwikkeling die past in de groeistrategie en de aandacht voor de klantgroep Zorg. Ook  maakt het de weg vrij om het bedrijf definitief in Assen te vestigen en daar vandaan de dienstverlening in de omgeving aan te bieden.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties