Donkergroen wijzigt naam in Donker Groep

Donkergroen heeft met ingang van deze maand de naam veranderd in Donker Groep. Het bedrijf werkt voortaan vanuit drie divisies: Donker Groen, Donker Design en Donker Interieur.

Aanleiding voor de naams- en structuurverandering is de groei en ontwikkeling van de architectuur- en interieurbeplantingssegmenten. Begin dit jaar nam Donker al Green Fortune, specialist op gebied van verticaal groen, over. Bij die overname gaf de groenvoorzieners aan een vooraanstaande rol te willen spelen op gebied van gebouwgebonden groen.

Medewerkers
Momenteel werken bij de Donker Groep 850 medewerkers. In het hoogseizoen groeit dit uit tot ruim 1.000. Dit jaar heeft het bedrijf ook de mogelijkheid geopend voor medewerkers om certificaat-aandelen te verwerven.

In totaal is 75% van de aandelen beschikbaar voor directie en medewerkers. De overige 25% zijn in handen van directeur-groot aandeelhouder Anja Kanters. Inmiddels is van de beschikbare aandelen 80% in bezit van medewerkers. Kanters: „Mensen maken bij ons het verschil en zijn ons belangrijkste kapitaal.”

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties