Dura Vermeer neemt belang in Leeuwenstein Groep

Bouwconcern Dura Vermeer neemt een minderheidsbelang in de Leeuwenstein Groep waartoe ook groenbedrijf Signa Terra behoort. Door de samenwerking willen beide partijen hun positie op de infrastructuurmarkt van beheer en onderhoud versterken.

Dura Vermeer gaat samenwerken met de Leeuwenstein Groep

Sinds 2014 werken Dura Vermeer en Leeuwenstein Groep al veelvuldig samen binnen beheer- en onderhoudsprojecten en grootschalig asfalt- en betonwerk. Beide bedrijven hebben gezamenlijk drie prestatiecontracten van Rijkswaterstaat in uitvoering alsmede het beheer en onderhoud van de provinciale wegen in de kop van Noord-Holland. Dura Vermeer neemt nu een minderheidsbelang van 40% in het familiebedrijf.

Zelfstandige positie
Leeuwenstein Groep behoudt haar zelfstandige positie ten opzichte van Dura Vermeer, met behoud van een ongewijzigde bedrijfsvoering, eigen vrijheid en ondernemend vermogen. Leeuwenstein Groep wordt gekoppeld aan Dura Vermeer Divisie Infra.

Onder de Leeuwenstein Groep vallen vijf bedrijven die zich bezighouden met het beheer en onderhoud van de buitenruimte, onder meer groenbedrijf Signa Terra.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties