Edudelta College beste AOC 2017

    Het Edudelta College mag zich ‘Beste AOC van Nederland’ noemen. Dat heeft de redactie van de Keuzegids MBO onlangs bekend gemaakt.

    Het is een landelijke erkenning voor de opleidingen in de regio’s Barendrecht, Goes en Middelharnis. Edudelta is ook één van de aoc’s waar de VHG Brancheopleiding wordt verzorgd.

    Edudelta laat weten zeer tevreden te zijn met het behaalde resultaat: „Het succes maakt ons nog trotser op onze Onderwijsgroep en wij zien dit als resultaat van de ontwikkeling die wij ingezet hebben voor zowel de (BPV)begeleiding van onze studenten als het onderwijsconcept. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij de onderwijsinspectie en – nog belangrijker – bij onze studenten.”

    Ook van de bedrijven waar studenten stage lopen of werken krijgt het Edudelta College positieve signalen. „Zij zijn erg tevreden over de begeleiding vanuit de school en de duidelijkheid van het lesmateriaal en de doelen die de studenten moeten behalen. De meeste studenten die bij ons een opleiding volgen, vertrekken met een diploma op zak. Klaar voor de toekomst naar een vervolgopleiding of als vakman in de groene praktijk.”