Egbert Roozen nieuwe voorzitter VHG

  Egbert Roozen, sinds 2009 directeur van de VHG, volgt Rien van der Spek op als voorzitter van de branchevereniging. Roozen werd 13 juli unaniem verkozen door de ledenraad van de VHG. Van der Spek bekleedde acht jaar de functie van voorzitter.

  Roozen: „Ik ben heel dankbaar voor het vertrouwen dat in mij is gesteld om deze eervolle taak voor de vereniging te mogen gaan uitvoeren. Mijn dank gaat uit naar Rien van der Spek voor zijn tomeloze inzet voor de Koninklijke VHG en unieke wijze waarop wij samen het tandem voorzitter-directeur gedurende zijn voorzitterschap hebben mogen vormen.”

  Egbert Roozen (links) en Rien van der Spek werkten de afgelopen acht jaar nauw samen. Nu neemt Roozen de voorzittershamer over van Van der Spek. (Foto: Ralph Mens)

  Maatschappelijke agenda

  Roozen noemt de VHG ‘een prachtige vereniging met ruim 1.000 topondernemers in het groen’. „Ik heb de afgelopen periode veel mogen doen aan het op de maatschappelijke agenda zetten van hun kennis en kunde op dit gebied. In mijn rol als voorzitter wil ik graag onze leden hierbij nog meer op de voorgrond plaatsen.”

  Roozen vervolgt: „Koninklijke VHG is als een thuis voor de professionele ondernemers in het groen waar we elkaar ontmoeten, inspireren, kennis delen en samenwerken aan een sterke branche. Dat bouw ik graag, samen met onze leden en de medewerkers van het verenigingsbureau, verder uit. Ik hoop daarmee de aantrekkingskracht van wat we doen als vereniging te vergroten, zodat nog meer ondernemers overtuigd raken van het belang van onze branchevereniging en wat zij er in dagelijkse praktijk zelf aan kunnen hebben. In die zin wil ik als voorzitter graag verbinden, samen optrekken en Koninklijke VHG iets van ons samen laten zijn.”

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties