Future Green City krijgt podium op Vakbeurs Openbare Ruimte

Future Green City gaat een samenwerking aan met Vakbeurs Openbare Ruimte. Future Green City zal een theater inrichten tijdens de beurs op 2 en 3 oktober in Jaarbeurs Utrecht.

Future Green City is enkele jaren geleden opgericht door VHG en Stadswerk. In eerste instantie als een zelfstandige beurs, later is dit als college tour verder gegaan. Dit jaar wordt Future Green City dus onderdeel van Vakbeurs Openbare Ruimte.

Kennis vergaren

Maarten Loeffen die namens Stadswerk Nederland de samenwerking ondertekende, zegt heel blij te zijn met het theater op de vakbeurs: „In een doorlopende programmering bieden we bezoekers de gelegenheid om de laatste kennis te vergaren. Op grote thema’s als de energietransitie, klimaatadaptatie, circulaire economie en connectiviteit in ‘smart cities’, maar ook op biodiversiteit, nieuwe vormen van mobiliteit, gezondheid en vrije tijd.”

Egbert Roozen (VHG), Maarten Loeffen (Stadswerk) en Marc de Winter (ExpoProof) ondertekenen de samenwerking tussen Vakbeurs Openbare Ruimte Future Green City.

Toekomstbestendig

Jean Paul Boon van Vakbeurs Openbare Ruimte is ook blij met de samenwerking: „Een mooie ontwikkeling. Als onafhankelijk platform juichen wij elk initiatief toe dat kan bijdragen aan een toekomstbestendige openbare ruimte. In een tijdperk waarin er gelukkig steeds meer besef is dat we zuinig moeten zijn op onze planeet, pakken wij vanuit onze faciliterende rol ook graag de handschoen op.”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties