Genomineerden Interieurbeplanting van het Jaar 2018 bekend

  Na een bezoek van de vakjury hebben vier interieurbeplanters het bericht gekregen dat zij de genomineerden zijn in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar van de VHG. De vakjury kiest uit deze inzendingen de uiteindelijke winnaar van 2018.

  Genomineerden
  De vakjury heeft de onderstaande inzendingen genomineerd als kanshebbers:
  • Workbrands in Eindhoven door Interieurbeplanting De Klerk
  • Campus 013 in Tilburg door Copijn Groenaanleg en Beheer
  • Erasmus MC in Rotterdam door Van der Tol
  • Aedes Real Estate/Hyatt Regency Spinoza in Amsterdam door Sempergreen Vertical Systems

  De landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar (IvhJ) zet binnengroen op de agenda door de grote toegevoegde waarde ervan te laten zien. Deze vier genomineerde projecten zijn volgens de organisatie mooie voorbeelden van interieurbeplanting in totaal verschillende gebouwen. Ze tonen elk op een eigen wijze aan dat levend groen positief en duurzaam kan bijdragen aan de totale beleving, sfeer, gastvrijheid, maar ook aan de gezondheid en het welbevinden van de gebruikers.

  Criteria
  De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.

  Winnaar
  Uit de vier genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2018. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op donderdag 25 januari 2018 op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht. De vier projecten worden dan ook gepresenteerd en toegelicht.

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties