Grasmaaiers voor elke situatie

Kraakman Perfors Landbouw-, tuin- en parkmachines demonstreert op de Gazon Demodag een aantal verschillende typen John Deere grasmaaiers. Om stil en schoon te maaien is er de John Deere R43B accumaaier met 2 soLithium-Ion 4Ah 40V accu’s, een gegoten aluminium maaidek, een opvangcapaciteit 55 liter en een gewicht van slechts 24,5 kg.

Zitmaaiers
De X350 3n de X350R zijn comfortabele zitmaaiers met een sterk frame, Twin Touch-voetbediening en elektrische bediening van het dek. Deze maaiers kunnen ook gebruikt worden in combinatie met mulchen en een achterlosser.

Mulchloopmaaier
De PRO 53MV  is de nieuwe professionele mulch loopmaaier van John Deere. De machine beschikt over een nieuwe, inklapbare duwboom, antivibratiesysteem, een stalen maaidek en een variabele snelheid tussen 2,6 en 4,1 km/u.

Kraakman Perfors BV is een fusiebedrijf van diverse John Deere dealers in Noord- en Zuid-Holland. Op het moment zijn er vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, t’ Zand, Bakkum en Soesterberg. Op al onze vestigingen is er een compleet uitgeruste werkplaats.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties