Kennisbijeenkomsten over actuele thema’s groensector

Wellantcollege geeft verschillende gratis kennisbijeenkomsten waar actuele thema’s in de groensector aan bod komen.

Op 15 mei vindt van 19.30 tot 20.15 uur de bijeenkomst ‘De groene stad van de toekomst’ plaats. Hier wordt ingegaan op de uitdaging om van steden een prettige en gezonde leefomgeving te maken. Denk daarbij aan klimaatverandering, water, hitte, gezondheid, luchtkwaliteit, et cetera. Groen kan hier veel oplossingen voor bieden.

Aansluitend wordt om 20.30 uur de bijeenkomst ‘Een paradijs in de tuin’ gehouden. De Ginkel Groep belicht hier de wereld van natuurlijk gezuiverd zwemwater van zwemvijvers en natuurzwembaden.

Tweede avond
Op 12 juni organiseert Wellantcollege samen met Ruimte voor Advies een informatieavond over ‘Vaste planten in de particuliere tuin…. maar dan anders’. Insteek is een nieuwe kijk op vaste planten voor de tuin, waarbij meerwaarde van de hovenier voor de particulier naar voren komt.

Om 20.30 uur verzorgt VHG een presentatie over ‘De levende tuin als verdienmodel’. Dit concept helpt hoveniers om in te spelen op de wensen van de consument en de leefomgeving te vergroenen.

Alle presentaties zijn gratis bij te wonen. Aanmelden voor een of meerdere presentaties kan via de website van Wellantcollege. Locatie is Wellantcollege, Randhoeve 2 in Houten.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties