Tuin en Landschap Tips Gratis open lesdagen Ontwerpinstituut

Gratis open lesdagen Ontwerpinstituut

0

Op maandag 28 en woensdag 30 augustus organiseert het Ontwerpinstituut twee gratis open lesdagen. U kunt dan twee lessen uit de verschillende cursussen volgen. Op maandag ligt het accent meer op het tuinontwerp, op woensdag op de beplanting.

Komend jaar verzorgt het Ontwerpinstituut weer verschillende cursussen, onder meer ’Natuur in het Tuinontwerp’ die op vrijdag 13 oktober begint. Gedurende vijf dagen geven docenten Wankja Ferguson, Leo Goudzwaard , Michel Lafaille en Wouter van Eck les. Onderwerpen van de cursus zijn onder meer: beleving van natuur, natuur en vormgeving en ontwerp van voedselrijke plekken.

  • Wim van Ginkel is gastdocent.

Wim van Ginkel gastdocent

Een tweede cursus is ’Ontwerpen met beplanting’ onder leiding van beplantingsdeskundige Sanne Horn en Angela Warmerdam. Deze start op woensdag 20 september. In het nieuwe seizoen zal Wim van Ginkel, directeur van de Koninklijke Ginkel Groep, één dag als gastdocent optreden over het belangrijke onderwerp ’beheer en beplanting’.

De cursussen en open lesdagen vinden plaats in het ACEC-gebouw in Apeldoorn. Aanmelden kan via info@ontwerpinstituut.nl

 

Miranda Vrolijk
Miranda Vrolijk is vakredacteur bij Tuin en Landschap. Ze is sinds 2002 werkzaam bij Uitgeverij Hortipoint en in 2005 als vakredacteur bij Tuin en Landschap begonnen.

Reageer op dit artikel

avatar