Groenbeurzen Venray bundelen krachten

De Groene Sector Vakbeurs Venray en Boomkwekerij Vakbeurs Venray bundelen hun krachten. Op 9, 10 en 11 december 2014 vinden beide beurzen gezamenlijk plaats.

De Groene Sector Vakbeurs Venray en Boomkwekerij Vakbeurs Venray zijn beide regionale vakbeurzen voor het zuiden van Nederland en de grensgebieden van België en Duitsland. Beide vakbeurzen zijn gericht op hoveniers, boomkwekers en gemeenten.

Jaarlijks zijn zo’n 60% van de bezoekers van De Groene Sector Vakbeurs Venray hoveniers en 10% boomkwekers. Boomkwekerij Vakbeurs heeft precies dezelfde doelgroep, maar heeft 19% hoveniers en 45% boomkwekers.

Belangrijke aanvullende doelgroepen zijn veelal ook overlappend, waaronder tuin- en landschapsarchitecten en tuincentra.

Op de beursdagen kunnen bezoekers in Evenementenhal Venray het aanbod zien van toeleveranciers, groothandelaren, importeurs, fabrikanten, cash & carry of dealer gericht op de volgende sectoren: Boomkwekerij, tuin & park, tuinbouw, inrichtingsmaterialen, kennis instellingen, bestrijdingsmiddelen & meststoffen, bos- en haagplantsoen, laan- en parkbomen, fruitbomen, (sier)heesters, klimplanten en/of vaste planten.

Recreatie Vakbeurs
Het platform wordt compleet gemaakt door Recreatie Vakbeurs, welke in Venray speciaal gericht is op de inrichting en onderhoud van de recreatieve ruimte. Deze vakbeurs voor de recreatiebranche verhuist in 2014 eveneens van februari naar de tweede week van december.

Beursagenda
Met deze wijzigingen zal de beursagenda er als volgt uitzien:
De Groene Sector Vakbeurs Hardenberg 7, 8 en 9 januari 2014
De Groene Sector Vakbeurs Venray 9, 10 en 11 december 2014
Boomkwekerij Vakbeurs Venray 9,10 en 11 december 2014
Recreatie Vakbeurs Venray 9, 10 en 11 december 2014