Tuin en Landschap Tips Groendag Hoorn in teken ‘Groen voor elkaar’

Groendag Hoorn in teken ‘Groen voor elkaar’

0

Innovatie, inspiratie en verbinden zijn de kernbegrippen van de Groendag Hoorn. De dag staat in het teken van kennis uitwisselen en kennismaken met collega’s, leveranciers, workshopleiders en andere aanwezigen uit de groenbranche.

Onderwijsgroep Noordwest-Holland, Clusius College, VHG en Vereniging Stadswerk Nederland organiseren deze dag. Het thema voor deze 19e editie is ‘Groen voor elkaar’; Groen voor mensen, maar ook groen als ecosysteem.

Natuurlijk kun je het thema ook opvatten als de hovenier en groenvoorziener die hun zaken goed voor elkaar hebben en zorgen voor een prettige en gezonde leefomgeving.

Workshops
Deelnemers kunnen vier workshops naar keuze volgen uit de lijst met 25 workshops en de vakbeurs van ongeveer 35 stands bezoeken.

De Groendag Hoorn vindt plaats op woensdag 8 februari op het Clusius College, Blauwe Berg 3, Hoorn van 8.30 tot 17.00 uur. De kosten, inclusief koffie en lunch, bedragen €95.

Aanmelden kan tot en met 1 februari via de aanmeldpagina.

Ralph Mens
Ralph Mens is sinds 2007 werkzaam bij Hortipoint en is hoofdredacteur van de titels Tuin en Landschap en De Boomkwekerij.