Tuin en Landschap nieuws Groene Sector Vakbeurs 2020 volgeboekt

Groene Sector Vakbeurs 2020 volgeboekt

0

Beursorganisator Easyfairs meldt dat alle beschikbare stands voor de Groene Sector Vakbeurs 2020 zijn volgeboekt. Dit betekent dat meer dan 300 exposanten deelnemen aan de beurs verdeeld over zeven beurshallen.

„De beurs raakt de laatste jaren steeds vaker vroegtijdig volgeboekt, maar dat we dat halverwege november al mogen zeggen, hebben we nog niet eerder gehad”, zegt Mariëlle Schonewille van Easyfairs. „Veel trouwe exposanten presenteren zich, zoals GVG Oliehandel uit Nijmegen. Ook mogen we een aantal nieuwkomers verwelkomen, waaronder Krinkels. Aangezien we nu volgeboekt zijn, werken we met een reservelijst voor geïnteresseerde exposanten.”

Er zijn nog wel een beperkt aantal plekken vrij in Het Groene Inspiratiepark. Belangstellenden hiervoor kunnen contact opnemen met Ramon Schlepers.

Vmbo-ochtend
Beursorganisator Easyfairs laat verder weten dat de vmbo-ochtend terugkeert op de Groene Sector Vakbeurs. Vorig jaar maakten ruim 160 leerlingen van zes vmbo-scholen voorafgaand aan de beurs kennis met de toekomst van de groene sector. Hiervoor stond Het Groene Inspiratiepark een ochtend volledig in het teken van de enthousiaste jongeren.

Schonewille: „Dit succesvolle initiatief gaan we herhalen in samenwerking met Tri groei in groen. Dit jaar gaan we zorgen voor nog meer beleving en activiteiten, denk aan klimmen met klimtuig, demonstraties van machines en wellicht een simulator. Voor de branche is dit initiatief zeer waardevol, want deze leerlingen vormen de toekomst. Bovendien willen wij met deze beurs een platform bieden om te laten zien hoe mooi de groensector is.”

18.000 professionals
De 21ste editie van de Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg vindt plaats op 14, 15 en 16 januari 2020 en is dagelijks te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Jaarlijks komen gemiddeld ruim 18.000 professionals uit de groene sector op de vakbeurs af, veelal hoveniers, grootgroenvoorzieners, boomkwekers, boomverzorgers, tuin- en landschapsarchitecten en beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening. Ook bezoekers werkzaam op het gebied van bestrating, sociale werkvoorzieningen en vijveraanleg maken hun opwachting. Voor meer informatie: www.groenesector.nl.

Ralph Mens
Ralph Mens is sinds 2007 werkzaam bij Hortipoint en is hoofdredacteur van Tuin en Landschap.

Reageer op dit artikel

avatar