Groene Sector Vakbeurs: 500 bezoekers meer dan vorig jaar

De twintigste editie van De Groene Sector Vakbeurs op 15, 16 en 17 januari is bezocht door 18.169 groenprofessionals. Dat zijn er ruim 500 meer dan vorig jaar.

„We kijken terug op een hele succesvolle jubileumeditie. De laatste jaren hebben we grote stappen gezet in de uitstraling en daarmee ook de kwaliteit van de beurs. Complete beurshallen worden omgebouwd tot groene inspiratieparken, kennistheaters opgebouwd met materialen uit de sector en wandelpaden van houtsnippers en graszoden. Alles ademt hier ‘groen’ en dat is precies waar wij naar toe willen,” zegt Mariëlle Schonewille, Head of Horticulture namens organisator Easyfairs.

Blikvangers

Net als de afgelopen twee jaar was het Groene Inspiratiepark één van de belangrijkste blikvangers. Een volledige beurshal van duizenden vierkante meters was volledig in een groen jasje gestoken. Schonewille: „Het is een hele mooie groene beleving in deze hal. Echt een visitekaartje voor de beurs, maar ook voor de sector. Het laat zien hoe mooi, praktisch en voordelig groen kan zijn.”

Compliment

Bezoekers spreken ook hun waardering uit over de uitstraling van de beurs die volgens hen ieder jaar verder toeneemt. „Een mooier compliment kunnen we niet krijgen. We gaan daar dan ook volop mee door voor 2020. Daarnaast kregen we veel positieve reacties over de Smart Stihl Experience 2.0, een eigen gethematiseerde hal die eveneens veel bekijks trok. Hier konden bezoekers productdemonstraties en innovaties aanschouwen”, aldus Schonewille.

De eerstvolgende editie van de Groene Sector Vakbeurs is op 14, 15 en 16 januari 2020 in Evenementenhal Hardenberg.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties