Groenkeur hoofdsponsor Vakbeurs Openbare Ruimte

Groenkeur wordt een van de hoofdsponsoren van Vakbeurs Openbare Ruimte. De stichting wil met haar kennis en ervaring op het gebied van groen de kwaliteit van de vakbeurs  ondersteunen.

Groenkeur wil met het sponsorschap de groene ruimte een kwaliteitsimpuls geven. „Zowel de groene binnen- als buitenruimte zijn ‘hot’ op dit moment”, zegt Groenkeur-directeur Dick Oosthoek. „Wij ondersteunen onze deelnemers en opdrachtgevers al vijftien jaar bij het neerzetten van kwaliteit bij het aanleggen en beheren van de groene ruimte. Of het nu gaat om maaien, snoeien, groene daken en -gevels, sportvelden, schoolpleinen of binnengroen, opdrachtgevers kunnen voor het hele spectrum terecht bij Groenkeur-ondernemers.”

Klimaat

Op dinsdag 5 juni ondertekenden Dick Oosthoek (links) en Marc de Winter (beursorganisator Expoproof) de sponsorovereenkomst voor de Vakbeurs Openbare Ruimte.

Groenkeur wil het belang van groen ook terug laten komen op de beursvloer door de organisatie en bezoekers te ondersteunen met inhoudelijke bijdragen. Helga van Leur gaat een lezing verzorgen over de effecten van het klimaat, hoe je hierop in kan spelen en welke essentiële plek groen hierin inneemt.

Daarnaast is er beide dagen een tour langs exposanten die in een korte pitch bezoekers bijpraten over ontwikkelingen in het groene vakgebied. Groenkeur vindt het belangrijk dat, naast groenprofessionals, ook de opdrachtgevers thuis zijn in groen.

De Vakbeurs Openbare Ruimte vindt plaats op 26 en 27 september 2018 in Jaarbeurs Utrecht.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties