Groenkeur pakt uit tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte

Onlangs maakte Stichting Groenkeur bekend dat zij hoofdsponsor wordt van de Vakbeurs Openbare Ruimte. Inmiddels is meer bekend over de invulling van het sponsorschap.

Samen met NL Greenlabel, ook prominent aanwezig op de beurs, gaat Groenkeur duurzame bomen promoten. Lodewijk Hoekstra van NL Greenlabel en Groenkeur-directeur Dick Oosthoek spraken hierover onlangs met elkaar op het hoofdkantoor van NL Greenlabel. Beide organisaties hebben een lange historie en veel gesprekken gevoerd over het koppelen van duurzaamheid aan kwaliteit.

Hoekstra en Oosthoek gaan samen op zoek naar de mogelijkheden om elkaar te versterken en zo de groene omgeving van dienst te zijn. De aanstaande Vakbeurs Openbare Ruimte vormt daarin een eerste gelegenheid om samen duurzame bomen te promoten.

Toekomstbestendige vitale groene stad

Groenkeur sponsort ook de lezing van meteoroloog Helga van Leur. Zij geeft tijdens de beurs een lezing over welke impact klimaatverandering op Nederland heeft en welke klimaatvriendelijke keuzes we kunnen maken.

Tijdens een paneldiscussie spreekt zij met een groenbeheerder, een duurzame boomteler en een groenvoorziener over hoe zij deze veranderende omstandigheden vertalen naar een toekomstbestendige vitale groene stad.

Groenspiratie Tour

Last but not least gaat Groenkeur op de beurs de ‘Groenspiratie Tour’ organiseren. Deze tour voert deelnemers langs exposanten die hen in een korte pitch bijpraten over laatste ontwikkelingen of bijzonderheden in hun specifieke werkgebied binnen de groensector.

U kunt zich tijdens het registreren voor een beursbezoek ook direct aanmelden voor de Groenspiratie Tour.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties