Tuin en Landschap Beurzen GroenTechniek Holland breidt beursterrein uit

GroenTechniek Holland breidt beursterrein uit

0

GroenTechniek Holland (GTH) gaat dit jaar groeien. Met nog ruim drie maanden te gaan schreven zich ruim 140 deelnemers in, waarmee nu al 80% is volgeboekt. Daarom is besloten om het beursterrein voor deze derde editie te vergroten en uit te breiden van 9 naar 12 hectare.

„Op dit grotere beursterrein kunnen we alle deelnemers een gunstige plaats bieden en is daarnaast nog volop ruimte voor het demonstreren en testen van alle machines van de verwachte 450 merken”, aldus beursmanager Willem Bierema.

Nieuwe segmenten

Alle marktleiders uit de afdelingen Tuin & Park en Groen & Milieu van Fedecom zijn weer van de partij, waaronder de toonaangevende merken John Deere, Kubota, Jean Heybroek, Stiga, New Holland, Toro, Husqvarna, Stihl, JCB, Roberine, Van der Haeghe, C. van der Pols, Wim van Breda, Honda, Mechan Cultuurtechniek en Mercedes Benz.

Daarnaast is er een verbreding in het aanbod vanuit de reinigingssector met onder meer Ravo Benelux en Memo Europe, en met bedrijven binnen de bosbouw zoals Woodmizer Nederland, Haecksler en Angenendt. Ook gereedschappen voor Tuin & Park zijn volop te zien, onder meer bij De Boer Drachten, DeWalt, Stanley Black & Decker en Facom.

Gouden Klavertje Vier

Onder de getoonde 450 merken zijn veel innovaties die allen meedingen naar het Gouden Klavertje Vier, de prijs die een vakjury toekent aan de meest opvallende innovatie op GTH. Alle deelnemers kunnen nieuwe producten en diensten aanmelden tot maandag 7 augustus, daarna selecteert de vakjury de nominaties waarna de winnaar bekend wordt gemaakt op de eerste beursdag, dinsdag 12 september.

Online entreekaarten

Alle deelnemers en merken zijn te vinden op www.groentechniekholland.nl waar bezoekers binnenkort ook online een entreekaart kunnen kopen met een korting van €2 op de entreeprijs van € 19,50. Daarmee krijgt de bezoeker entree tot de beurs, kan parkeren op het nabij gelegen parkeerterrein, ontvangt de GTH-beurscatalogus en een welkomstdrankje. Met een kortingskaart van een van de business- of mediapartners ontvangt de bezoeker €4,50 korting en betaalt €15. Op vertoon van een relatiekaart via een van de GTH-deelnemers is de entree voor vakbezoekers gratis.

De tweejaarlijkse vakbeurs voor alle professionals die werkzaam zijn in de openbare ruimte vindt plaats van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september op het Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen en is dagelijks open van 10 tot 17 uur.

Ralph Mens
Ralph Mens is sinds 2007 werkzaam bij Hortipoint en is hoofdredacteur van Tuin en Landschap.

Reageer op dit artikel

avatar