GrootGroenPlus klaar voor de aftrap

GrootGroenPlus gaat woensdag 4 oktober van start. Op Facebook meldt de beurs dat de editie 2017 ‘volledig is volzet’.

De voorbereidingen zijn vandaag, dinsdag 3 oktober nog in volle gang. Wie informatie zoekt over de beurs, de deelnemers, het programma en het verblijf, kan gebruik maken van een speciale app waarin alle informatie te vinden is. De app is gratis te downloaden via de app-stores en is er te vinden door te zoeken op GrootGroenPlus 2017.

De beurs wordt gehouden van 4 tot en met 6 oktober. De openingstijden zijn: woensdag 4 oktober van 11 tot 21 uur; donderdag 5 oktober van 9 tot 18 uur en vrijdag 6 oktober van 9 tot 18 uur.

Vakkennis

Net als vorig jaar is My Favourite Plant! het centrale beursthema.  Verschillende programma-elementen haken daarop aan. Op donderdag en vrijdag zijn er sprekers die op het centrale plein iets vertellen over favoriete planten en boeken. Vakkennis is ook opnieuw een aandachtspunt op de vakbeurs. Aan het centrale plein is een bibliotheek te vinden vol vakliteratuur.

GrootGroenPlus presenteert enkele noviteiten en geeft samen met de KVBC in de vorm van een Road Show aandacht aan vernieuwingen in het sortiment uit het verleden.

Gratis toegang

De beurs is gratis toegankelijk, mits een bezoeker zich vooraf digitaal heeft geregistreerd. Dit kan via de website van de vakbeurs GrootGroenPlus. Zonder voorregistratie kost een toegangskaartje €10,-.

Parkeren kan evenals voorgaande edities niet in de omgeving van het beursterrein. Op toegangswegen staan borden naar parkeerterreinen. Bezoekers worden met busjes naar de beurs gebracht.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties