Hortipoint Hoefakker breidt personeelsbestand uit met boomspecialisten

  Hoefakker breidt personeelsbestand uit met boomspecialisten

  0

  Hoveniersbedrijf Hoefakker uit De Bilt breidt het personeelsbestand uit met zes boomspecialisten. Met de aanstelling van nieuwe collega’s, speelt het bedrijf in op het toenemend aantal projecten die boomspecialisten vergen.

  Per 1 december verwelkomt Hoefhakker Aalt van Loo en Ries de Jongh, beiden afkomstig van BSN-Bomenservice. Zij werken samen met een vierkoppig team European Tree Workers. Bovendien is Hoefakker momenteel op zoek naar nog meer ETW’ers.

  Arno Hoefakker (l) en Aalt van Loo

  Van Loo is ruim 35 jaar in de bomenbranche actief en het eerste aanspreekpunt binnen het team van boomspecialisten. Ries de Jongh heeft in 30 jaar al vele grote waardevolle bomen met succes verplant en deze projecten van A tot Z begeleid. Van risicoanalyse tot en met het opleveren aan het eind van de nazorgperiode.

  Toenemende vraag naar boomspecialisten
  Directeur Arno Hoefakker is blij dat de aanstelling nu een feit is: „Steeds meer wordt er een beroep gedaan op kennis van en ervaring omtrent bomen. Dat varieert van het aanplanten van bomen en het verplanten van bomen, tot snoeiwerkzaamheden. En, van advisering en onderzoek tot ontwerp en uitvoering.”

   

  Peter Bennink
  Vakredacteur Peter Bennink werkt sinds 2008 bij Hortipoint. Hij is opgeleid tot vakbekwaam hovenier en schrijft onder meer over aanleg en onderhoud van particuliere tuinen en openbaar groen, gebouwgebonden groen, boomverzorging en sortiment.

  Reageer op dit artikel

  Laat als eerste een reactie achter.

  avatar