Hoekstra start met eigen programma Lodewijks Groene Geluk

Lodewijk Hoekstra start na de zomer met een nieuw tuinprogramma bij SBS6. In het programma met de naam Lodewijks Groene Geluk gaat Hoekstra op pad om Nederlanders te helpen bij het vergroenen van hun tuin en hun directe leefomgeving.

In het nieuwe SBS6-programma wil Hoekstra nog meer de visie en de waarden van NL Greenlabel uitdragen naar een groot publiek. „Voor het eerst in de tv-geschiedenis krijgen klimaatbestendig en biodivers inrichten van de tuin en de leefomgeving hiermee een platform op de landelijke (commerciële) televisie.”

Eigen rubriek

Hoekstra, mede-oprichter van NL Greenlabel, startte in 2004 als tv-tuinman bij het populaire RTL-programma Eigen Huis & Tuin. In 2018 maakte Hoekstra de overstap naar SBS6. In het programma De Grote Tuinverbouwing had hij zijn eigen rubriek ‘Lodewijks Groene Geluk’. Het nieuwe format bouwt voort op deze rubriek.

Hoekstra: „Eindelijk een eigen tv-programma helemaal over groen en duurzaamheid op landelijke televisie. Het is tijd voor een nieuw verhaal over de groene stad, de gezonde leefomgeving, een beter klimaat en groen geluk!”

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
paulien willemsen
paulien willemsen
1 jaar geleden

Ik zou ons buurthuis graag op willen geven dat er een project wordt gestart met hulp van Lodewijk om een buurtmoestuin te organiseren. Wij activiteiten centrum De Fontein van RIBWK/AM zouden graag samen met de buurt een moestuin willen starten. Nu dacht ik hoe mooi zou het zijn als dit via Lodewijk geregeld kan worden. Ik heb gezien wat voor moois er op Texel bij de Krim is gerealiseerd. Tuurlijk is dit hier bij ons buurthuis minder groot, maar hulp kunnen we heel goed gebruiken.
Dus mijn vraag is Lodewijk HOekstra kan je ook bij ons komen?