Hoogste trede Prestatieladder Sociaal Ondernemen Rosa Novum

Sinds november 2019 is Rosa Novum, onderdeel van de Koninklijke Ginkel Groep, PSO-30+ gecertificeerd. Dit is de hoogste trede van de Prestatieladder Sociaal Ondernemen. Vorige week donderdag werd het bijbehorende certificaat overhandigd.

Rosa Novum onderhoudt groenvoorzieningen en bedrijfstuinen, oftewel openbaar en zakelijk groen. Het bedrijf werkt in opdracht van zorginstellingen, woningbouwcoöperaties, gemeenten en andere organisaties.

Daarnaast is Rosa Novum een bedrijf met een maatschappelijke missie. „We verbeteren de positie van mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Dat doen we door zinvol, betaald werk te bieden in groenonderhoud.”

In aanwezigheid van wethouder Dylan Lochtenberg van Veenendaal, Yuri Starrenburg van PSO-Nederland en duurzaamheidsspecialist Mark Rotteveel werd vorige week het certificaat behorend bij trede PSO-30+ overhandigd.

Daarnaast werd door diverse sprekers ingegaan op het thema ‘Duurzaam en Sociaal’. Het gaat daarbij om inclusief ondernemerschap, maar ook om duurzaamheid op de agenda van elke organisatie. Zo werd ingegaan op verduurzaming van bedrijfsterreinen en bedrijfstuinen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties