Hovenier Vakman van het Jaar 2014

Hovenier Glenn Smolders uit Tilburg is door website Werkspot.nl uitgeroepen tot Vakman van het jaar 2014. De Brabantse hovenier bleef 25 vakmannen uit diverse branches voor.

Glenn Smolders: „Ik ben zo trots op deze prijs, de concurrentie was sterk. Hard werken en ondernemerschap worden beloond.”

Volgens juryvoorzitter Charles Verhoef, voorzitter Zelfstandigen Bouw, excelleert de winnaar van de Vakman van het Jaar door zijn vakmanschap, service en totaalaanbod van diensten volledig in het teken te stellen van de klant.

Smolders heeft zijn eigen hoveniersbedrijf in Tilburg en is gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud.

De hovenier bleef een kelderspecialist en een timmerman voor. In totaal deden 26 vakmannen uit verschillende branches mee aan de verkiezing.

Naast Smolders is nog een hovenier in de prijzen gevallen. In de categorie Online Vakman van het Jaar kwam hovenier Ronald Westers uit Winsum als winnaar uit de bus.

De uitreiking Vakman van het Jaar is een initiatief van Werkspot.nl, de marktplaats voor alle klussen in en om het huis.

Hovenier Glenn Smolders (links) is door Werkspot uitgeroepen tot Vakman van het jaar. Hij won hiermee een nieuwe bedrijfsauto.