Hovenierscafé bij Zone.college in Zwolle

Op 23 november organiseren VHG, Stichting Steenbreek, Natuur voor Elkaar en Zone.college Tuin en Landschap een hovenierscafé. Tijdens dit café ontvangen de deelnemers informatie over klimaatbestendige tuinen en biodiversiteit. Ook kunnen ze inspiratie op doen over trends in de hoveniersbranche.

Er komen tijdens het café verschillende sprekers aan het woord, zoals Sjaak Willemstein. Willemstein zorgt, met zijn 35 jaar ervaring, voor tips en trucs op het gebied van duurzaam tuinieren. Daarnaast nemen hoveniers Adriaan Mosterman en Jan Steenge de deelnemers mee in het onderwerp: hoe betrek je de klant bij het groene gedachtegoed?

Naast sprekers zijn er ook verschillende stands aanwezig met informatie en advies van onder andere Stichting Steenbreek en Natuur voor Elkaar.

Aanmelden

Het hovenierscafé vindt plaats op dinsdag 23 november bij het Zone.college, vestiging Green Design in Zwolle. Het programma begint om 17.30 uur en eindigt het om 20.15 uur.

Aanmelden voor het hovenierscafé kan via het aanmeldformulier. Een corona-toegangsbewijs verplicht. Dat houdt in dat u de QR-code ter plekke op uw telefoon of geprint moet kunnen laten zien om deel te nemen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties