‘Ik heb het gevoel dat we slagen kunnen maken’

  Op 20 mei vindt een informele ledenvergadering plaats over de adviestaken van de ledenraad van Royal FloraHolland en de uitvoering van de strategie. Ledenraadsvoorzitter Marcel van Tol: „Ik denk dat het goed is om te horen wat er leeft. Er zijn altijd verbeteringen mogelijk. Als die goed in beeld komen dan kunnen we daar ons voordeel meedoen en stappen voorwaarts maken. Ik denk dat iedereen dat wil, directie, RvC, ledenraad en kritische leden.”

  Hoe heb jij afgelopen maanden beleeft?

  „Het heeft veel tijd en energie gekost, laat ik daar helder over zijn. Er ligt al genoeg op mijn bordje.  Dit komt er gewoon bij, maar het hoort er ook bij. Aan de andere kant heb ik ook het gevoel dat we slagen kunnen maken. Het is ook een investering naar de toekomst. Ik denk dat er binnen de ledenraad al heel veel aan de oppervlakte komt. Als dat samenkomt met de petitie en als we dat met elkaar goed vorm weten te geven dan maken we gewoon stappen voorwaarts.”

  De ledenraad gaat een stapje verder dan het advies van de voorzitters. Waarom?

  „Het derde verzoek van de ledenraad gaat over de adviestaak van de ledenraad. Daarvan hebben de voorzitters gezegd: ‘dat kunnen we bespreken’. Daarop heeft de ledenraad gezegd: ‘Dat is wat smal. Wij horen graag wat leeft achter de verzoeken, want je kunt het wel statutair van tafel schuiven, maar daarmee zijn de gevoelens die erachter zitten niet verdwenen.’

  Wat vind je daarvan?

  „Ik denk dat het goed is om te horen wat er leeft. Er zijn altijd verbeteringen mogelijk en als die goed in beeld komen dan kunnen we daar ons voordeel meedoen en stappen voorwaarts maken. Ik denk dat iedereen dat wil, directie, RvC, ledenraad en kritische leden.” (..)

  Lees hier het volledige interview met Marcel van Tol via mijnbloemisterij.nl.

  Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties