Tuin en Landschap Innogreen breidt uit met nieuwe medewerkers

  Innogreen breidt uit met nieuwe medewerkers

  0

  Innogreen uit Werkendam heeft sinds kort twee nieuwe medewerkers in dienst. Vanwege de toenemende vraag naar de producten en diensten van Innogreen heeft het bedrijf het personeel uitgebreid.

  Per 1 maart is Elwin Kok gestart als technisch adviseur voor gemeenten en hoveniers. Zijn werkervaring als hovenier en later als beheerder van een historische tuin geven hem inzicht in veel praktische vraagstukken. „Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in de buitenruimte en natuur. Ik zet mij dan ook graag in voor een verantwoord beheer van die buitenruimte.”

  Daarnaast is begin april  Adriaan Visser als technisch medewerker techniek en groen het bedrijf komen versterken. Zijn veelzijdigheid en brede kennis maken hem tot een serieuze gesprekspartner voor water- en tuinvraagstukken. Voorheen heeft Adriaan dertien jaar bij Vos in Sprang Capelle gewerkt. „Na een prettige periode bij Vos was het tijd voor een nieuwe uitdaging in het groen, met oog voor de duurzame leefomgeving en watervraagstukken.”

  Reageer op dit artikel

  avatar