Tuin en Landschap Beurzen Innovatie Award uitgereikt op Groene Sector Vakbeurs

Innovatie Award uitgereikt op Groene Sector Vakbeurs

0

Op de komende Groene Sector Vakbeurs op 15, 16 en 17 januari zal voor het eerst de Innovatie Award worden uitgereikt. Beursexposanten kunnen vanaf nu hun innovatie insturen.

Een onafhankelijke jury kiest uit de inzendingen drie innovaties uit. Deze genomineerde innovaties worden getoond in Het Groene Inspiratiepark. Op de eerste beursdag wordt de winnaar van de Innovatie Award bekend gemaakt.

Bijna vol

Inmiddels zit de 20e editie van de Groene Sector Vakbeurs bijna helemaal vol. Ruim 250 exposanten hebben zich al ingeschreven voor deze jubileumeditie. „Dat betekent dat we nog maar vijf plekken beschikbaar hebben”, legt beursorganisator Ramon Schlepers uit.

Uit de voorlopige deelnemerslijst van beurs blijkt dat veel trouwe exposanten ook in 2019 weer present zijn in Hardenberg, zoals Olaf Nijenkamp (groothandel in tuinplanten), Buiter Beton en B&J Burgum (groothandel in tuinproducten). Daarnaast keren bedrijven terug op de beursvloer na een korte afwezigheid, waaronder Welles Hout (tuinhout en tuininrichting).

Nieuwe deelnemers

Verder wordt de beursvloer van De Groene Sector Vakbeurs aangevuld met een aantal nieuwe internationale deelnemers. Zo debuteert het Kroatische Maks Products als exposant in Hardenberg, evenals de Belgische bedrijven Vacq (organische meststoffen en bodemverbetering) en Govaplast (plastic recycling). Momenteel hebben zich 16 buitenlandse bedrijven uit vier verschillende landen (Kroatië, België, Duitsland en Frankrijk) ingeschreven.

Jubileumeditie

De jubileumeditie van De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg is op 15, 16 en 17 januari 2019 te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Jaarlijks komen gemiddeld ruim 17.000 professionals uit de groene sector op de vakbeurs af, veelal hoveniers, grootgroenvoorzieners, boomkwekers, boomverzorgers, tuincentra, tuin- en landschapsarchitecten en beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening. Daarnaast maken ook bezoekers werkzaam op het gebied van bestrating, sociale werkvoorzieningen en vijveraanleg hun opwachting.

Reageer op dit artikel

avatar