Inschrijving competitie Zwemvijver van het Jaar 2019 van start

Het Platform voor Natuurlijk Zwemwater van Branchevereniging VHG nodigt zwemvijverspecialisten uit het hele land uit om hun allerbeste zwemvijvers en natuurlijke zwembaden in te sturen voor de competitie Zwemvijver van het Jaar. Van 8 oktober tot en met 9 november 2018 kunnen groenprofessionals hun zwemvijverproject inschrijven via de website van VHG.

Afgelopen jaren was de kwaliteit van de genomineerde en winnende projecten zeer hoog, waardoor deelnemers door mochten naar de zwemvijvercompetitie van de Internationale Organisation für naturnahe Badegewässer (IOB). De wedstrijd is bedoeld om natuurlijk, duurzaam zwemwater op de kaart te zetten bij particuliere, zakelijke en publieke opdrachtgevers.

Jurering
De vakjury kiest uit de inzendingen de genomineerden en bepaalt wie de uiteindelijke winnaar van de Zwemvijver van het Jaar 2019 wordt. Er zijn twee categorieën: Particuliere Zwemvijver en Particulier Natuurlijk Zwembad. De jury beoordeelt op ontwerp en verbinding met de omgeving, de technische uitvoering, het onderhoud en de waterkwaliteit. De prijsuitreiking zal plaatsvinden in het voorjaar van 2019.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties