Inspiratiepark maakt weer deel uit van Groene Sector Vakbeurs

Het Groene Inspiratiepark maakt ook in 2019 weer deel uit van de Groene Sector Vakbeurs. De jubileumeditie van de beurs in Hardenberg is inmiddels voor 80% volgeboekt, meldt de beursorganisatie.

Meer dan 200 exposanten hebben zich inmiddels ingeschreven voor de 20e editie van de Groene Sector Vakbeurs die plaatsvindt op 15, 16 en 17 januari 2019 in Hardenberg. Met name hal 5 en 6 raken snel gevuld. In deze hallen staan de exposanten op het gebied van tuin- en parkmachines. Hier zijn nog slechts zeven stands beschikbaar.

In 2018 was het aanbod voor tuin- en parkmachines op de Groene Sector Vakbeurs gegroeid ten opzichte van voorgaande edities. In 2019 keren alle gevestigde namen weer terug, waarbij Jean Heybroek extra groot gaat uitpakken. Etramo uit België is één van de nieuwkomers op de beurs en Becx Tuinmachines is na een jaar afwezigheid weer aanwezig op De Groene Sector Vakbeurs.

Het Groene Inspiratiepark

In 2019 maakt ook het Groene Inspiratiepark weer deel uit van de beurs. Dit concept werd voor het eerst gelanceerd in 2017. Tijdens de komende editie zal dit initiatief weer een complete beurshal van duizenden vierkante meters beslaan. Het Groene Inspiratiepark speelt in op duurzaamheid, innovatie en onderscheidend vermogen met een directe vertaalslag naar de dagelijkse praktijk.

De voorronde van Nationale Wedstrijd Tuinaanleg vindt traditioneel plaats op de Groene Sector Vakbeurs.

„We zijn voor het Groene Inspiratiepark nog op zoek naar nieuwe bedrijven met inspirerende producten die een kijkje geven in de tuin of het park van de toekomst”, zegt Ramon Schlepers, adviseur van de Groene Sector Vakbeurs.

Jubileumeditie

De Groene Sector Vakbeurs beleeft in 2019 haar 20e editie. Beursorganisator Easyfairs Evenementenhal zal hier aandacht aan besteden tijdens de vakbeurs. Jaarlijks komen gemiddeld ruim 17.000 professionals uit de groene sector op het driedaagse evenement af: van hoveniers, boomkwekers en tuin- en landschapsarchitecten tot beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening.

Kijk voor meer informatie op www.groenesector.nl.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties