De Boomkwekerij Nieuws Jonge nieuwe directeur LTO Nederland

Jonge nieuwe directeur LTO Nederland

0

Hans van den Heuvel volgt per 1 januari 2019 Jan Claassen op als directeur van LTO Nederland.

De benoeming van Van den Heuvel is volgens LTO in lijn met de eerder ingezette moderniseringskoers. De nieuwe directeur is relatief jong (29) maar heeft al veel ervaring met organisaties, beleid en communicatie.

De afgelopen jaren was Van den Heuvel manager beleid & communicatie van VBO Makelaar, landelijke brancheorganisatie voor makelaars.

Ook was hij enkele jaren vice-voorzitter van de jongerenorganisatie van het CDA, het CDJA. In 2015 ontving hij de Jan Peter Balkenende Award, die de oud-premier jaarlijks uitreikt aan jongeren die zich inzetten voor het gedachtengoed van de partij.

Het bestuur van LTO bestaat momenteel uit Marc Calon (voorzitter), Jakob Bartelds (voorzitter LTO Noord), Léon Faassen (voorzitter LLTB) en Hans Huijbers (voorzitter ZLTO). Huijbers kondigde eerder aan in het voorjaar van 2019 te stoppen als bestuursvoorzitter.

 

Arno Engels
Arno Engels is sinds 2000 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij is opgegroeid in de sector en heeft op verschillende boomkwekerijen in binnen- en buitenland gewerkt.

Reageer op dit artikel

avatar